Uz ovu 4-STEP skincare rutinu nećete ostarjeti ni dana!

Ako je u pitanju njega kože, držim se izreke “manje je više”. Uz pomoć svega nekoliko proizvoda možete u potpunosti transformirati svoj ten.

Ja prakticiram 4- STEP skincare rutinu, koju prilagođavam ovisno o tome kakvo mi je stanje kože i koje su mi potrebe. Koži treba period od 25-30 dana da se u potpunosti regenerira, znači da možete dobiti potpuno transformiran ten za mjesec dana.

Klijentima preporučujem da se drže ovih koraka:


Cleanse - Exfoliate - Hydrate - Protect


Cleanse - Prvi korak je dvostruko čišćenje lica koje je jako bitan korak u skincare rutini jer odstranjuje sve nečistoće s kože, uklanja ostatke šminke, SPF-a i umanjuje nastanak nepravilnosti na koži.

Exfoliate - Drugi korak je piling, kojeg ne upotrebljavam svaki dan već jednom tjedno. Piling pospješuje odstranjivanje mrtvih stanica, posvjetljuje kožu koja postaje glađa i svježa.Hydrate - Treći korak je upotreba hidratantne kreme koja će spriječiti gubitak vode, a obnovit će i nahraniti kožu. Odaberite onu koja je najbolja za vaš tip kože.
Protect - Četvrti korak je nanošenje SPF zaštite. Možete birati između kemijske ili mineralne zaštite, ovisno o potrebama vaše kože.

Ako ste ljubitelj multitasking proizvoda na tržištu postoje izvrsni tekući puderi i BB kreme sa zaštitnim faktorom koji istovremeno štite kožu od štetnih utjecaja, dozvoljavaju koži da diše i imaju dobru prekrivnu moć.8 views0 comments

Recent Posts

See All

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg