Top 5 haljina koju svaka žena mora imati u svom ormaru


Postoje odjevni predmeti koje možete nositi tijekom cijele godine i iskombinirati na razne načine: uz čizme,balerinke, tenisice, sandale ili salonke. Haljine su jedan od tih predmeta, multifunkcionalni komadi odjeće koji su zahvalni i jednostavni za kombiniranje.

Uz dobar, kvalitetan materijal i pravilno održavanje, haljine vam mogu trajati godinama.

Donosim vam to top 5 haljina koje možete nositi u bilo koje godišnje doba i prilagoditi ih svakoj prilici.

1. Crna haljina - crna haljina vječni je klasik uz kojeg nikada ne možete pogriješiti. Investirajte u neku koja je kvalitetnijeg materijala i moći ćete je nositi godinama.

Preko možete nabaciti sako, vestu ili kožnu jaknu.2.Cvjetna haljina

U posljednjih nekoliko godina cvjetne haljine doživjele su pravi boom. Birajte one od prirodnih materijala poput pamuka ili viskoze koje možete tijekom cijele godine nositi. Idealne su za šetnje uz more, izlazak ili pak za posao.3.Košulja haljina - ovakav tip haljine idealna je za period proljeće/ljeto. Stavite širi remen oko struka i dobit ćete odličnu sofisticiranu modnu kombinaciju. Ako se odlučite za kupovinu košulje haljinu od svile ili sjajne viskoze, možete je komotno nositi za večernji izlazak ili poslovni sastanak.

4.Slip haljina - haljina koja se može nositi na razne načine i tijekom cijele godine. Zimi možete prebaciti pullover ili dolčevitu, dok ljeti možete staviti košulju ili je pak nositi samostalno.5.Haljina na preklop- klasična haljina na preklop koju je Diane Von Fustemberg popularizirala, bezvremenska je i klasična i jako ženstvena. Može se nositi i na posao i za izlazak, prikladna je za sve tjelesne građe.
12 views0 comments

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg