Top 4 neinvazivnih tretmana koji skidaju 5 godina s lica


Lijepa i zdrava koža bez nepravilnosti želja je mnogih žena i muškaraca.Danas na tržištu postoje brojni neinvazivni tretmani koji djeluju istovremeno na više problema.

Život u gradu, izloženost zagađenom zraku, UV zračenje, nezdrav životni stil, faktori su koji dovode do toga da koža mora probaviti veliku količinu toksina pri čemu dobiva vrlo malo energije za proces samoobnove.

Rezultat je umorna, siva koža, koja je sklona upalnim procesima i prijevremenom starenju.

Stručnjaci preporučuju upotrebu vitamina i antioksidanata kako bi se koža, odnosno cijeli organizam oslobodio toksina. Međutim, ponekad unos vitaminskih koktela, što oralno što kroz kožu, nije dovoljan kako bi se potpomogao proces revitalizacije i regeneracije kože.

Donosim vam top 4 neinvazivnih tretmana koji targetiraju istovremeno više problema, a ne mijenjaju fizionomiju lica.


1. - Microneedling

Radi se o tretmanu koji se izvodi pomoću sitnih iglica koje stvaraju mikroskopska puknuća u koži prilikom čega se potiče prirodan proces obnove i zacjeljivanja. Osim što dolazi do samoobnove kože, potiče se stvaranje novog kolagena. Rezultat je zdravija, otpornija koža i vidno pomlađena. Ovisno o problematici, u sam tretman uključuju se aktivni sastojci, poput hijaluronske kiseline, ceramida, vitamina koji puno dublje penetriraju u kožu i samim tim pospješuje se djelovanje sastojaka.

Osim što se svi fototipovi kože mogu tretirati, ovom tretmanu možete se podvrgnuti bez straha tijekom ljetnih mjeseci, naravno uz obavezno nanošenje SPF zaštite nakon tretmana.


2.Mezoterapija - omiljeni tretman brojnih zvijezda i jedna od tajni njihovog mladenačkog izgleda. Metoda koja se primjenjuje s ciljem regeneracije kože, vraćanje elastičnosti i tonusa. Pomoću mikroinjekcija kokteli vitamina, minerala i antioksidansa ubrizgavaju se u gornje slojeve kože. Rezultat je sjajnija, zategnutija koža koja dobiva glow efekt.


3 . Tretmani mikrostrujom - tehnikom mikro struje možemo oblikovati i podići konture lice i instantno vratiti svjež i odmoran izgled koži.

Osim ublažavanja bora na licu, ovaj tretman ublažava podočnjake, podiže obrve, ističe obraze i smanjuje podbradak.Tretman je u potpunosti bezbolan i već nakon prvog puta vidljiva su poboljšanja u tonusu kože. Pomoću ovog tretmana možemo definirati konture lice i imati lifting učinak bez odlaska pod nož.


4.Radiofrekvencija - jako popularan anti-aging tretman već dugi niz godina koji kontroliranim i dubinskim zagrijavanjem kože pomoću elektroda dovodi se do poboljšanja cirkulacije kože, povećanja elastičnosti tkiva i mišićnog tonusa.

Učinak tretmana je izvrstan: zategnuta koža, nestanak bora, uklanjanje sivila i umora i regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom možemo utjecati i na smanjivanje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje vrećica ispod očiju.

Ono što je zajedničko svim ovim tretmanima je pojačanja proizvodnja kolagena koji pomaže da se zadrži elastičnost i zategnutost kože.

26 views0 comments

Recent Posts

See All

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg