Spring beauty tips

Updated: Apr 28

Donosim 6 beauty trikova uz pomoć kojih štetim vrijeme i novac
1.Mix bronzera i pudera - proljeće je period u godini kada nama je koža najsvjetlija. Kako biste dali malo boje vašem tenu u tekući puder ili bb kremu stavite malo bronzera.2. Rumenilo u kremi - prednost kremastih proizvoda je ta što se mogu koristiti kao multitasking proizvodi i puno se lakše nanose i stapaju s kožom. Često ih upotrebljavam kao sjenila, rumenila ili highlightere.

Pro tip: kupite rumenilo u kremi zlatne/bronze boje i jedno u ružičastoj boji . Oba možete kombinirati kao sjenilo, rumenilo, highlighter pa čak i umjesto ruža za usne. Ujedno štedite novce.

Zlatna kremasta rumenila sjajno izgledaju na kapcima i jako se brzo stope s kožom. Za postizanje glow izgleda proizvod utapkajte prstima iznad obraza, na nosu i iznad gornje usne.3. Puniji izgled usana - kremaste rumenila mogu odlično poslužiti kao zamjena za ruž. S obzirom na to da su laganije teksture nego klasični ruževi, možete slobodno malo prijeći rub usana.


4. Veliki volumen trepavica - iskrivite četkicu maskare i moći ćete zahvatiti čak i one najsitnije trepavice5.Volumen u korijenu kose- kosa ima najviše volumena kad je svježe oprana. Međutim, kako biste izbjegli ponovno stiliziranje toplinskim uređajima ili viklerima jedan jednostavan trik pomoći će ako nemate baš previse vremena. Razdijelite kosu na sekcije i pri korijenu stavite lak za kosu koji daje volumen. Raščešljajte i protresite kosu.6.Smeđi eye liner ili olovka za oči - umjesto crnog eye linera upotrijebite smeđi. Osim sto možete nositi kao dnevnu varijantu, vrlo je i efektan!

Ako želite smokey eye efekt, iskrivite četkicu maskare i moći ćete zahvatiti čak i one najsitnije trepavice.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg