Shopping vodič - kako uštedjeti novac prilikom kupovine garderobe


Besciljno kupovanje garderobe na sniženjima uvijek završi da imate puno robe u ormaru koju na kraju nećete nikada obući ili nemate kada priliku je obući.

Prije nego što krenete u shopping postavite sebi sebi 3 pitanja:


1.KADA?

Kada ćete nositi neki odjevni predmet?

Jako je puno trendovskih uzoraka, boja i komada odjeće koje možemo isključivo nositi u prigodama izvan posla. Nažalost, to završava da takav odjevni predmet obučete jednom ili dva puta, na kraju će skupljati prašinu na polici.

Kupujte odjeću koja je multitasking koju možete kombinirati na bezbroj načina i koristiti u svim prilikama.


2.ZAŠTO?

Zašto vam je potreban taj odjevni predmet? Za koju prigodu ćete nositi? Ako ćete kupiti šljokičastu haljinu kako biste ju samo nosili na Novogodišnjim zabavama, onda definitivno odustanite od kupovine.

Obična crna mala haljina s pravim detaljima, u vidu statement naušnica i ogrlica može transformirati u trenu odjevnu kombinaciju.


3.ZBOG ČEGA vam treba taj odjevni premet?

U modi su trendovski uzorci poput leopard uzorka, ako inače ne nosite ovaj uzorak radije ne kupujte kaput ili haljinu ovog uzorka. Najvjerojatnije je da ćete obući samo nekoliko puta i nakon toga će skupljati prašinu u ormaru.

Ako baš hoćete pratiti trendove onda možete radije kupiti šal/maramu ovog uzroka i uklopiti u postojeću garderobu.8 views0 comments

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg