Bez botoxa i fillera do mladolikog lica

Beauty gadgeti u službi vaše ljepote

U posljednjih nekoliko godina beauty gadgeti za kućnu njegu doživjeli su pravi boom na tržištu.

U periodu lockdowna bili smo prisiljeni biti bez naših profesionalnih terapeuta i tretmana u kozmetičkim salonima, zato smo posegnuli za beauty gadgetima i kućnim spa tretmanima.

Zvuči savršeno da beauty tretman imate na dohvat ruke i iz udobnosti vlastitog doma. Možete imati personaliziranu njegu lica i prilagoditi je vašem potrebama.

Postoji niz brendova koji su stvorili aplikacije za skincare koje kada učitate selfie pokazuju koje su vam slabe točke na licu, što poduzeti u vezi toga i koji su najbolji proizvodi za vaše stanje kože.

Trend preumjetnog izgleda, previše botoxa i fillera polako ali sigurno pada u zaborav i sve više žena okreće se tretmanima koji će dati što prirodniji izgled, ali i ujedno istaknuti ono najbolje na licu.

Kako popularnost skin fitness tretmana sve više raste, tako se i beauty industrija prilagodila i kreirala je uređaje za kućnu upotrebu koji pomoću mikrostruje učvršćuju opuštenu kožu lica, smanjuju vidljivost bora i finih linija i pripremaju kožu za bolju apsorpciju proizvoda.

Na tržištu postoji zaista puno uređaja za kućnu upotrebu poput ultrazvučne špatule, uređaja za mikrodermoabraziju lica, raznih anticelulitnih masažera i drugih gadgeta kojima će definitivno porasti još više popularnost, naročito zbog situacije s COVID-19 virusom.

U našem webshopu uskoro će biti dostupno nekoliko beauty gadgeta za njegu lica koje možete upotrebljavati za spa kućne tretmane.

Jedan od tih uređaja je Gua Sha ION massage device.

Gua Sha kamen se u tradicionalnoj kineskoj medicini koristio kao metoda ublažavanja napetosti u mišićima lica i vrata i za povećanje prokrvljenosti tkiva.

Moderni beauty gadgeti spajaju najnoviju tehnologiju koja pomaže da profesionalne rezultate iz salona dobijete kod kuće.

Gua Sha ION massage device koristi se za poboljšanje mikrocirkulacije na licu, limfnu drenažu, smanjenje natečenosti lica, reduciranje finih bora i linija i konturiranje lica.

Tehnologija masaže uz pomoć mikro struje kao i posebni dizajn samog uređaja pogodan je za upotrebu na svim dijelovima lica. Mikrostruja dubinski zagrijava tkivo i potiče stvaranje kolagena, proteina koji je zaslužan za čvrstu i napetu kožu.

Omiljeni serum ili masku stavite na lice i pomoću uređaja lifting pokretima masirajte lice.

Gua SHa uređaj pomaže u boljoj apsorpciji nutrijenata iz seruma ili maske, ima lifting efekt, ant-aging efekt, uklanja podočnjake, radi detox i općenito poboljšava izgled lica, pomaže također u uklanjanju podbratka.RF&EMS Beauty instrument - uređaj koji je pogodan za upotrebu na licu, vratu, dekolteu i na područje oko očiju.

Izloženost UV zračenju, alkohol, pušenje i manjak sna utječu na kvalitetu kože.

Mogu se pojaviti bore, fine linije, izbijanja na koži kao i diskoloracije. Kreme i serumi mogu djelomično pomoći u rješavanju ovih problema jer ne mogu prodrijeti u dublje slojeve kože.

Ovaj beauty gadget radi kombinaciju radio frekvencije, elektrostimulacije mišića i LED terapije.

Radio frekvencija stimulira obnovu kolagena, elektrostimulacija aktivira stanice u koži kako bi se obnovila elastičnost kože i zagladila tekstura kože dok LED terapija pojačava učinak seruma i pomaže u dobivanju plump izgleda kože. U ovisnosti od problematike kože, LED svjetlo možete podesiti u crvenoj boji (za obnovu kolagena, anti-aging) zelenoj boji (hiperpigmentacije), plavoj (akne i prištići), žutoj (posvjetljavanje kože), roza boji (izbjeljivanje tena).

Ovaj 3u 1 uređaj izvrstan je za ublažavanje bora i finih linija, obnovu kolagena, za oporavak kože od UV zračenja, protiv hiperpigmentacija i za ublažavanje akni i prištića.

Oba beauty gadgeta dostupna na web shopu www.beautyconsultant.hr.
13 views0 comments

Recent Posts

See All

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg