Beauty trendovi za jesen


Jesen je pred vratima i na velika vrata vratili su se proizvodi koje smo tijekom pandemije gotovo zaboravili.

Ruž za usne u tamnijim nijansama, sjajilo i naglašene oči polako ali sigurno vraćaju se u našu make up rutinu.

PROZRAČAN ten - dalje smo nažalost pod maskama pa podloga i dalje ostaje lagana kako ne bi došlo do začepljenja pora i nastajanja prištića.

Predlažem da klasičan puder zamijenite BB kremama ili CC kremama koje imaju lakšu teksturu i dozvoljavaju koži da diše.

Naročito su popularne BB i CC kreme koje su 3u1 - osim što prikrivaju nedostatke, sadrže njegujuće sastojke poput hijaluronske kiseline i ceramida. Ukoliko želite veću moć prekrivanja onda nanesite više slojeva, ali između nanošenja novih slojeva pričekajte da se prethodni posuše.

SAVJET: uvrstite BB i CC kreme koje imaju zaštitni faktor - osim što ćete spriječiti nastajanje borica i finih linija, također spriječit ćete nastanak hiperpigmentacija.
OČI - no make up pao je definitivno u drugi plan , oči su sada naglašene i nose se odvažne boje.

Crni tuš je ponovo in, možete se igrati tankim ili debljim linijama ili pak prigrliti reverse eye cat odnosno naglašavanje linijom tuša samo donji kapak.

USNE - veliki povratak doživljavaju sjajila za usne kao i ruževi u smeđim nijansama. Birajte formule koje su izdržljive. Sjajan izbor su lip stainovi (Clarins) koji mogu izdržati i nošenje maske i ispijanje kave bez popravka.FRIZURA- lob i bob praktične su frizure i definitivno će biti popularne još neko vrijeme. Tehnika poput balayage pramenova poželjna je za osvježiti kosu nakon ljeta, a i veliki come back doživjele su curtain šiške. Radi se o šiškama koje uokviruju lice poput zastora i kad vam dosade jednostavno ih možete skloniti sa strane.

Messy, kovrčava ili ravna frizura - za bilo koju opciju da se odlučite bitno je da frizura odaje dojam ležernosti i opuštenosti.8 views0 comments

Recent Posts

See All

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg