Beauty trendovi koji će vladati 2022. godine
1. Lip liner


Beauty trendovi iz 90 tih ponovo se vraćaju na velika vrata. Obrubljene usne možete dodatno naglasiti sjajilom ili ružem za usne koji je nijansu svjetliji od olovke za usne.2.Glitter/šljokice

Glitter će biti posvuda, od odjeće do sjenila i ruževa za usne.

3.Rumenilo


Svjež i zdav izgled bit će imperativ. Klasični bronzer zamijenit ćemo rumenilom, pa ćemo tehnike šminkanja koje smo primijenjivali s brozerom raditi rumenilom.

4.Slojevito ošišana kosa i raskošan volumen


Kosa ošišana u slojevima ponovo doživljava svoj come back. Volumena u kosi nikada dosta, a možete postignuti tako što prilikom sušenja kose “odignete" kosu od korijena okruglom četkom. Možete također posegnuti za dobrim starim viklerima ili pak “vrućim" viklerima.

Lagano pročešljajte kosu i stavite samo malo laka za kosu, kako se kosa ne bi dodatno otežala.5. Pramenovi


Pramenovi će idalje vladati, ali u nešto drugačijem obliku. “Skriveni” pramenovi postali su popularni još početkom 2021. godine, a definitivno će se trend nastaviti. Radi se o pramenovima koji se rade na donjoj polovici glave i koji daju određenu dubinu kosi. Obično se rade u kontrastnim tonovima.


6. Eco friendly ambalaža i zaštita okoliša
Potaknuti sve većim zagađenjem okoliša mnogi brendovi uveli su novitete u vezi ambalaže. “Zero package”, reciklirana plastika i refill pakiranja ekološki su održive opcije koje će smanjiti proizvodnju plastike.

L’Oreal kao jedan od predvodnika u beauty industriji uveo je smanjenje potrošnje vode za čak 60% pa je tako postao jedan od vodećih brendova za “waterless beauty”.


7. Stress care je novi self-care


U danasnje doba je nemoguće ne doživjeti neki oblik stresne situacije, kod svake osobe se drugačije manifestiraju posljedice. Narocito je koža podložna promjenama uslijed stesa. Mogu se javiti izbijanja, akne, ekcemi. Beauty indutrija će sve više stavljati naglasak na stess managemnt i sastojke koje mogu ublažiti ove posljedice poput CBD/a


7. Beauty gadgeti i online skincare analiza:
Predviđa se da će upotreba beauty gadgeta još više porasti u 2022. godini.

Beauty gadgeti i skincare aplikacije sjajan su način za održavanje ljepote i svježine lica. Ultrazvučne špatule, uređaji s mikrostrujom za lifting efekt, anticelulitni masažeri i drugi dodaci postaju sve popularniji u kućnoj njezi.

Na našem webshopu dostupni su sjajni uređaji za kućnu upotrebu koji su sniženi do -40 %.Photo credit by Unsplash


10 views0 comments

Recent Posts

See All

DON'T MISS THE FUN.

Thanks for submitting!

FOLLOW ME ELSEWHERE

  • Instagram

POST ARCHIVE

PMC_0475-edit_edited.jpg